ABOUT

ABOUT


De natuur schenkt ons zo veel moois. Als floriste sta ik daar vaak bij stil en wil ik die schoonheid met jullie delen. De verscheidenheid aan kleuren, vormen en geuren van bloemen fascineert en inspireert mij. Ik hou ervan om mijn eigen bloemen te zaaien en te oogsten in mijn tuin en mensen te verwennen met mijn boeketjes. 


Mijn liefde voor de natuur beperkt zich niet enkel tot bloemen, het is in elk aspect van mijn leven aanwezig. Ik omring me graag met natuurlijke materialen, ik hou van interieurs waarin de schoonheid van de natuur centraal staat, ik maak graag lange wandelingen en geniet van de puurheid en rust die de natuur geeft.


Ik ben steeds graag creatief bezig geweest en het liefst met wat de natuur ons te bieden heeft. In 2007 heb ik van mijn passie mijn beroep kunnen maken. Het voelt niet als werken, wanneer je bezig bent met wat je graag doet. En die passie en liefde is aanwezig in elk werk dat ik aflever.

Hilde Viaene - About

De voorbije jaren heb ik heel wat ervaring opgedaan bij Geert Pattyn, Moniek Van den Berghe en Herman Van Dionant. Ik ben hen dankbaar voor deze mooie ervaringen en dat ze hun kennis met mij wilden delen. 


Leergierigheid en vernieuwing zijn allebei belangrijk voor mij. Ik volg regelmatig workshops en ben geschoold in het Wellant College (NL) en de Green Academy (BE). In 2009 werd ik Belgisch kampioen bloemschikken voor junioren.

 

De natuur blijft me steeds verbazen, elk seizoen opnieuw. Ik wil jullie daar via mijn werk mee laten van genieten.